Family House

Ресторант за Рожден ден, Имен ден, Кръщене, Бал и всеки друг повод!!!

Ресторантът за важните за Вас събития!!!

Ресторант за Рожден Ден

Прекрасно място, на което може да отпразнувате рожден ден със семейство и приятели. Разнообразието в менюто гарантира, че всеки от вашите гости ще намери нещо по вкуса си.

Ресторант за Кръщене

Фемили Хаус е подходящ ресторант за отпразнуване на кръщене на вашето дете. Вече много наши клиенти споделиха един от най-важните празници с нас. В градината на ресторанта можем да настаним над 60 гости.

Ресторант за Спокоен Обяд

Ресторантът се намира в тиха градинка в кв. Редута, което позволява нашите гости да се насладят на вкусна храна сред природата в кратката си обедна почивка.

Ресторант за Абитурентски бал

Със своя капацитет от над 120 места ресторантът е подходящ за отпразнуване на Вашия абитурентски бал. Предлагаме меню съобразено с вашите изисквания, DJ и всичко необходимо за вашия празник.

В ресторант Фамили Хаус може да отпразнувате всеки ваш празник.
Или просто може да се насладите на вкусна вечеря или обяд с приятели.
Ресторантът е разположен на два етажа. На първия са разположени десткият кът,  вътрешен салон за гости и външна градина. На втория – голяма тераса и вътрешен салон. Голямата площ на ресторанта ни позволява да предоставим на нашите клиенти изключително разнообразна атмосфера спрямо техния вкус или настроение.
Относно Кухнята – предлагаме разнообразие, но основата са рибните и морски дарове. Вижте менюто за повече информация.
За тези които обичат футбола в събота/неделя след обед – телевизорите в ресторанта ще ви позволят да се насладите на играта заедно с вкусни предложения.
Разгледайте нашата галерия, за да добиете цялостна представа за ресторант Фемили Хаус:
Call Now Button0894 628 446